Dames kapsalon Zandvoort

L’ambiance, de kapsalon Zandvoort waar wassen en knippen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Voor u prettig, omdat u heerlijk fris en verzorgd onze dames kapsalon uitstapt. Voor ons eervoller werken, omdat frisgewassen en nog nat haar nauwkeuriger te knippen is. Een perfect geknipt kapsel heeft voor u als voordeel dat uw dagelijkse styling veel minder tijd kost, plus dat uw haar langer mooi in model blijft.

 

Net zoals u, als individu uniek bent, zo is ook elk haar anders. Iets waar de haarstylistes van kapsalon Zandvoort zich terdege van bewust zijn. Mocht u eens iets geks willen doen met uw haar, of een volledige make-over willen, kom gerust eens langs voor vrijblijvend advies. Samen met u kijken we naar wat er mogelijk is op het gebied van kleuring en model, in combinatie met de conditie van uw haar. Dit laatste kan van belang zijn als vervolgbehandelingen nodig zijn, zoals bij kleuringen waarbij het haar vooraf eerst gebleekt dient te worden. Het effect van goede haarbehandeling die past bij uw kledingstijl en de vorm van uw gezicht, houden niet op bij alleen een mooi plaatje in de spiegel. Als uw haar goed zit, is dat ook van positieve invloed op uw mindset. Wanneer u zich goed voelt met uw uiterlijk, straalt u dat uit en vinden anderen dat ook. En weet u? Dit proces begint al op het moment dat u de deur van onze kapsalon Zandvoort uitstapt.

 

Voor velen is het maandelijkse kappersbezoek min of meer een moment van ontspanning. Als kapper Haltestraat Zandvoort hebben we daarop ingespeeld door de traditionele kappersstoelen te vervangen voor een massagestoel. Maak van uw reguliere bezoek aan onze dames kapsalon een verwenmomentje voor uzelf. Ontspan, als wij uw haren wassen en knippen, terwijl de massagestoel de spanning uit uw spieren wegneemt.

Afspraak maken Over L’ambience