La beauté sélect

L'ambiance Coiffure & Beauté kappers in Zandvoort

Verfrissing van uw haar is verkwikking van uw look. Dankzij de juiste was- en knipbeurt komt u goed voor de dag. Bij L'ambiance Coiffure & Beauté worden uw haren onder handen genomen door een professionele haarstyliste met jarenlange salonervaring. Tijdens de haarbehandeling zit u in een massagestoel voor extra ontspanning. Zij adviseert u graag op het gebied van lengte, kleur en styling. Uw knipbeurt is inclusief massagestoel-behandeling en haren wassen. Laat uzelf verwennen. Bel 023 - 822 43 32 voor een afspraak of vul het contactformulier in.

Coiffure

Waar is uw haar aan toe?

 

Dat kan afhankelijk zijn van de lengte en conditie van uw haar, maar ook van het seizoen en uw haarroutine. Mooi haar is gezond haar. Daarom bieden wij knipbeurten inclusief wassen. Wilt u uw haren extra laten verzorgen? Kies dan voor een intens voedende haarbehandeling.

 

Denkt u aan een nieuwe haarkleur? Ook voor kleuradvies kunt u bij L'ambiance terecht. De haarstyliste bespreekt graag met u de stijl en kleur die het beste bij uw gezichtsvorm, look en smaak past.

 

L'ambiance Coiffure & Beauté biedt haarbehandelingen voor vrouwen en mannen, voor jong en oud.

 

Benieuwd naar onze tarieven? Neem contact met ons op.