La beauté sélect

Gezichtsverzorging, make-up en manicure in Zandvoort

Verzorgde nagels en een stralende huid zijn het mooiste visitekaartje. Bij L'ambiance Coiffure & Beauté kunt u binnenlopen voor alles wat met uw gezicht en nagels te maken heeft. U loopt met een keurige manicure, bijgewerkte wenkbrauwen of geheel verzorgde make-up-look weer naar buiten.

Beauté

Uw schoonheid en verzorgingsroutine zijn persoonlijk. De een gebruikt elke dag make-up en de ander slechts voor speciale gelegenheden. L'ambiance Coiffure & Beauté helpt u graag met het ontwikkelen van uw look. De specialiste kan een complete avondmake-up of fashionshootlook bij u aanbrengen. Bent u meer op zoek naar een make-uproutine voor dagelijkse toepassing? In de beautésalon kan het allemaal.

 

Benieuwd naar onze tarieven? Neem contact met ons op.

Huidverzorging & make-upbehandelingen

Onze huid is ons meest kostbare orgaan. Elke dag beschermt het ons tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Verzorging van uw huid is essentieel voor het op peil houden van uw algehele gezondheid.

 

Bij L'ambiance Coiffure & Beauté kunt u een huidreiniging en beautébehandeling boeken. Onze schoonheidsspecialiste kan uw huid reinigen, uw wenkbrauwen ontharen met draad, wimperextensions aanbrengen of uw wimpers bijkleuren.

 

Waar heeft uw huid behoefte aan?

Boek een behandeling

Nagelverzorging in onze schoonheidssalon in Zandvoort

Manicures zijn er niet alleen voor het versieren van uw nagels. Gelnagels bieden bijvoorbeeld uitkomst voor nagelbijters en mensen met traag groeiende of broze nagels. Zij verstevigen de natuurlijke nagel en laten uw handen en vingers er fraaier uitzien.

 

Bent u op zoek naar een nieuwe kleur op uw nagels of extra sterke nagellak? Bij L'ambiance Coiffure & Beauté kunt u een CNDTM ShellacTM-manicure laten doen. ShellacTM is de meest gewilde nagellak van dit moment. Deze gellak wordt op de normale manier aangebracht. Vervolgens worden de gelakte nagels met een uv- of ledlamp beschenen. Hierdoor kan de lak tot wel 14 dagen perfect blijven zitten, zonder te scheuren of uw nagels af te laten breken. Gelnagellak is ideaal voor het lang en moeiteloos mooi houden van uw nagels.

 

Wanneer u een manicure boekt, geniet u ook van de voetmassageservice en massagestoel. Gun uzelf een verwenmoment.

Reserveer direct bij L'ambiance Coiffure & Beauté