La beauté sélect

De origine van L'ambiance Coiffure & Beauté in Zandvoort

De meeste schoonheidssalons bieden slechts een klein aantal behandelingen. Beautésalon L'ambiance Coiffure & Beauté is onderscheidend door meerdere specialistische behandelingen en services te bieden. U wilt de salon instappen en deze van top tot teen verzorgd weer verlaten. Dat kan bij ons aan de Haltestraat in het hart van Zandvoort. L'ambiance Coiffure & Beauté biedt de complete services van een haarsalon, nagelstudio, make-upstudio en spa in 1.

Luxueuze schoonheidssalon

Winnaar Love Award 2018

Winnaar Love Award 2018

Leukste Kapsalon 2017

Winnaar van de Verkiezing Leukste Kapsalon 2017.

Love Award 2018 uitreiking

Op 1 februari zijn we verkozen tot beste bruidsvisagist en hairstylist van Noord-Holland. Wilt u ook uw bruidsbehandeling bij L'ambiance laten doen, neem dan snel contact op om een afspraak te plannen.

Afspraak maken

All-inclusive beauté-salon in Zandvoort

L'ambiance Coiffure & Beauté opende in augustus 2016 haar deuren aan de Haltestraat 17B. Deze nieuwste beauté-salon in hartje Zandvoort biedt de complete service van een haarsalon, nagelstudio en spa in 1. Dit concept is opgezet door beautéprofessional Delaram Feizaskari.

 

Meer weten over de merken waar zij mee werkt, of over de visie van L'ambiance Coiffure & Beauté?

Producten Over L’ambience

Delaram Feizaskari (beautéspecialiste en topstyliste in Zandvoort)

Het all-inclusive beautésalonconcept is opgezet door L'ambiance Coiffure & Beauté eigenaresse Delaram Feizaskari. Delaram is kapster van origine en is werkzaam geweest als kapster en kapdocente in vele salons.

Delaram wilde meer bieden aan haar klanten. Ze heeft vele cursussen gedaan en zo gewerkt aan de bredere inzetbaarheid van haar services. Ze is gediplomeerd door het Pierot College, waar ze de volgende diploma's heeft behaald:

  • wimperextensions

  • make-upartist

  • kleurspecialist

  • allround kapper

Daarnaast heeft ze als kapper ervaring opgedaan in het binnen- en buitenland. Een ander specialisme van Delaram is dat ze epileert en gezichten onthaart met draad.

 

In augustus 2016 opende Delaram haar salon L'ambiance Coiffure & Beauté. Hiermee realiseert ze haar droom: kwalitatieve beautéservices aan al haar klanten bieden.

 

Wilt u contact opnemen met beautéspecialist Delaram?

Bel L'ambiance Coiffure & Beauté