Dames kapsalon en bruidsmake up

Uw bruiloft make up en kapsel zijn misschien wel belangrijker dan hetgeen u draagt. Uw gezicht weerspiegelt immers het geluk van deze belangrijke dag en uw haar is de omlijsting daarvan. En of u nu in een korte broek uw ja-woord geeft of in de mooiste trouwjurk, uw bruidsmake up en haar zullen de meeste indruk maken. Het is daarom belangrijk dat u deze goed voorbereid. L’ambiance Coiffure & Beauté is gespecialiseerd in het adviseren en opmaken van bruidskapsels en make-up. Onze professionele schoonheidsspecialiste weet u zo op te maken dat u niet wist dat u zo’n mooie vrouw was.

 

Een geslaagde bruiloft kan niet zonder goede voorbereiding. Zoals u uw jurk meerdere malen zal gaan passen, is het ook heel gewoon dat u voor uw haar en make up bruiloft meerdere malen bij ons langskomt. We beginnen daarbij met een intake, gevolgd door proefsessie(s), zodat u kunt zien hoe de uiteindelijke bruiloft make up wordt. We doen dit in alle rust, onder het genot van een kopje koffie, samen met u. Weet u niet zeker wat u met uw haar wilt en of een tiara, bloemen of sluier het mooist zal staan? Onze schoonheidsspecialiste kan u hierin adviseren en desgewenst assisteren bij de uiteindelijke beslissing. Zij kijkt immers onbevooroordeeld en met een professioneel oog naar de vorm van uw gezicht en lichaamslengte, in combinatie met de bruidsjurk.

 

Wanneer u bij ons komt voor advies en prijsindicatie, bent u niet verplicht het gehele pakket van bruidsmake up en hairstyling door ons te laten verzorgen. Alleen het bruidskapsel of bruidsmake-up is ook mogelijk. Zelfs wanneer u slechts een van beiden wenst, adviseren we toch van tevoren langs te komen voor een proefsessie bruidsmake up en haar, zodat op de grote dag alles op rolletjes verloopt.

Afspraak maken Over L’ambience