De veelzijdigste beautysalon in Zandvoort is L'ambiance Coiffure & Beauté
La beauté sélect

De origine van L'ambiance Coiffure & Beauté in Zandvoort

De meeste schoonheidssalons bieden slechts een klein aantal behandelingen. Beauté salon L'ambiance Coiffure & Beauté is onderscheidend door meerdere specialistische behandelingen en services te bieden. U wilt de salon instappen en deze van top tot teen verzorgd weer verlaten. Dat kan bij ons aan de Haltestraat in het hart van Zandvoort. L'ambiance Coiffure & Beauté biedt de complete services van een haarsalon, nagelstudio, make-upstudio en spa in 1.

Winnaar Love Award 2018

Leukste Kapsalon 2017.

Winnaar van de Verkiezing Leukste Kapsalon 2017.

 

Delaram Feizaskari (beauté specialiste en topstyliste in Zandvoort)

Het all-inclusive beauté salon concept is opgezet door L'ambiance Coiffure & Beauté eigenaresse Delaram Feizaskari. Delaram is kapster van origine en is werkzaam geweest als kapster en kapdocente in vele salons.
Delaram wilde meer bieden aan haar klanten. Ze heeft vele cursussen gedaan en zo gewerkt aan de bredere inzetbaarheid van haar services. Ze is gediplomeerd door het Pierot College, waar ze de volgende diploma's heeft behaald:

  • wimperextensions
  • make-up artist
  • kleurspecialist
  • allround kapper

Daarnaast is heeft ze als kapper ervaring opgedaan in het binnen- en buitenland. Een ander specialisme van Delaram is dat ze epileert en gezichten onthaart met draad.

In augustus 2016 opende Delaram haar salon L'ambiance Coiffure & Beauté. Hiermee realiseert ze haar droom: kwalitatieve beauté services aan al haar klanten bieden.

Wilt u contact opnemen met beauté specialist Delaram?

Vlakbij Haarlem naar de kapper? Bij L'ambiance Coiffure & Beauté is knippen inclusief wassen